Foredrag

 
Det er muligt at booke et foredrag med forfatter, journalist og instruktør Anne Holst Moulvad. Hun har i over 25 år lavet et utal af tv-produktioner og været vært på TV 2´s regionale tv-station TV MIDT VEST. I 2009 kunne hun føje titlen instruktør til sit visitkort, da dokumentarfilmen "En stemme for livet" om Herning Kirkes Drengekor blev vist i 50 biografer. Dokumentarfilmen "Tangentspilleren" blev efterfølgeren og havde premiere februar 2013. Filmen blev den mest sete danske dokumentarfilm vist i biograferne i 2013.
I øjeblikket arbejder hun på sin tredie film. Den handler om maleren Jens Søndergaard.

 

Mulige foredrag:

a. Filmen "En stemme for livet" (97 min.) eller "Tangentspilleren" (83 min.) vises med indledning om det omfattende arbejde før filmene blev en realitet. Efter filmen foredrag om det at gennemføre en ide og reaktionerne fra omverdenen samt spørgetid. Fra februar 2018 vil det være muligt at booke foredrag om tilblivelse af filmen "Farvekraft ad helvede til" - Sporene efter maleren Jens Søndergaard (ca. 90 min.)

Info om Tangentspilleren

Info om En stemme for livet

Info om Farvekraft ad helvede til

b. Med udgangspunkt i sit eget liv fortæller Anne Moulvad om det at få ideer og gennemføre dem. Hun har 10 børnebøger bag sig, to biografdokumentarfilm og mange tv-produktioner og har været igangsætter for mange projekter gennem hele sit liv. I øjeblikket er hun i gang med sin tredie film om maleren Jens Søndergaard.

Foredragene kan tilpasses i længde og kombineres.

Ring eller skriv og forhør nærmere om muligheder og pris.

Email: Moulvad@gmail.com
Tlf. +45 29691255