Bitten Damgaard - Et liv med børn, skjorter, bøffer og kunst

Så længe lager haves

Pris resten af året 350 kr. samt mulighed for signering.

Indeholder 80 historier og 250 fotos. 

25 x 32 cm 
256 sider
Vægt 2 kg.
ISBN 978-87-91623-39-4

Fra husmor til kunstmæcen. Bitten Damgaards liv blev ikke som hun havde forestillet sig.

Hun kunne være endt som præstefrue i et indremissionsk hjem i Norge, men Aage Damgaard kom forbi. De blev gift og hun flyttede fra København til Herning, og en helt ny verden åbnede sig for hende. Hun voksede op i et præstehjem og endte midt i den hektiske tekstilindustri. Hun blev mor til fem børn og en uundværlig støtte for Aage, der ejede skjortefabrikken Angli. Hun blev hvirvlet ind i Aages vilde ideer med kunstnere ansat på fabrikken, og flere af dem boede privat hos dem. Skjorterne blev skiftet ud med bøffer, og Bitten blev en del af restaurant A Hereford Beefstouw. Hendes rabarberdessert blev en del af menukortet, og hun rejse verden rundt med Aage for at lade sig inspirere. Bitten Damgaard har været initiativtager og en støtte til mange projekter især omkring Herning. Hun har haft stor betydning for Gjellerup Kirke, Højskolen Skærgården og Jobbanken. Aage og hendes kunst forærede de til Herning Kunstmuseum, og samlingen er i dag fundamentet for kunstmuseet Heart.
Bitten Damgaards fotos er grundlaget for denne bog, og ud fra dem fortæller hun spændende historier fra et langt liv, som hun som ung slet ikke havde fantasi til at drømme om.

Flere informationer på www.bittendamgaard.dk

Obs. Ønsker du bogen signeret af Bitten Damgaard, så gør opmærksom på det i kommentarfeltet ved bestilling. Husk at skive hvilket navn den skal signeres til.

350,00 kr. 449,00 kr.