Sagt om Trunte Lunte bøgerne

 • Trunte Lunte børnebøger har fået en lektørudtalelse som starter således: 
  " At en debutant udgiver gode bøger på eget forlag, det er sjældent at se, men her er det altså lykkedes i første hug.
 
 •  Lektørudtalelsen for bog nr. 8 & 9:
  "To hyggelige og velfortalte hverdagshistorier om emner, som målgruppen vil kunne genkende og identificere sig med."
 
 • Maria Bruun, anmelder Horsens Folkeblad skrev om nr. 8 & 9:
  Her i huset er bøgerne blevet nogle af min datters yndlingsbøger, da de er skrevet i et forståeligt sprog med flotte billeder. Der er ni bøger i den lille, dejlige serie, og den eneste ”kritik” er, at min datter nu mener, at vi skal læse dem alle ni hver gang.
   
 • Bøgerne er også blevet godt modtaget i de børnefamilier, som har læst bøgerne. Her nogle af de tilbagemeldinger Forlaget Trunte Lunte har fået:
 
 • Tak for nogle super børnebøger - vi glæder os vildt til at få de nye børnebøger!! Vores datter på 3 år er vild med Trunte Lunte børnebøger- hun kan de Trunte Lunte børnebøger hun har ordret udenad!!!Ve - den der læser forkert! Hun "læser" dem for hendes lillesøster, storebror og hvem der nu ellers kommer på besøg - Trunte Lunte børnebøger er bare det bedste, synes hun! Mor og far er ganske enige - vi glæder os dog til at udvide vores repertoire lidt da de læses dagligt!! De største roser herfra!! 
 
 • Jeg har en datter på 4 år som har alle bøgerne, det er nok de bedste børnebøger jeg længe har set, hun kigger meget i dem, og kan selv digte historier ud fra billederne. Hun får tit læst en af bøgerne som godnat historie, så jeg må sige at jeg glæder mig meget til at der kommer flere trunte lunte bøger.
 
 • Hej Trunte Luntes "forfatter". Jeg vil bare lige rose Jeres bøger. Min datter er 10½ år og handicappet (udviklingshæmmet), og er vild med bøgerne. Tidligere havde hun kun bøger med Bamse og Kylling og Anne og Lotte og den genre, og vi har længe savnet nogle andre bøger til hende. Så faldt jeg over disse bøger, og de er helt fantastiske. Hun elsker bamsen og dens drillerier - især pruttegaven og sutten. Hun får læst bøgerne hver dag - og helst mange gange. Bøgerne er sjove, tilgængelige, overskuelige og med gode farver. Så jeg håber virkelig, at der er flere på vej.
 
 • Bøgerne har en god størrelse og giver et glad og positivt indtryk med de mange klare farver.
 
 • Bøgerne er et hit hos min søn på fire år. Skriv gerne nogle flere.
 
 • Vi har fået tre af TrunteLunte børgerne i gave og de er et hit. Min datter er to og et halvt og har været lidt sen med sproget. Hun elsker dem, vi øver os i farver og ord og spørsmål. Den lille grønne bamses snyde gave , hvor hun både formår at sige en prut og IHHH altså, og drillepind. Vores datter sover faktisk med dem i hånden. Nu har jeg bestilt et fuldt sæt. Så vil jeg gi´ vuggestuen de tre vi har og gemme den sidste til december. Glæder mig til at opleve TrunteLuntes jul. God skrive lyst, vi er med på flere, hvis de kommer.
                        Middagslur med Trunte Lunte