Betaling og levering


Forlaget Trunte Lunte registrerer kun de leveringsoplysninger, der er nødvendige for at gennemføre handlen. Det forudsættes, at du er bekendt med Forlaget Trunte Luntes leveringsbetingelser. Forlaget Trunte Lunte påtager sig ikke ansvar for indirekte skader på varen. Kunden er omfattet af de rettigheder der fremgår af den danske markedsføringslov og den danske lov om visse forbrugeraftaler.

Bestilling

Når du har bestemt dig for at købe, klikker du på "køb" og du kan bestille de varer du ønsker. At vælge varer er IKKE det samme som at acceptere et køb. Du bestiller først endeligt dine varer ved at klikke på "indkøbskurven" og følge vejledningen.

Betaling

Du kan betale via en bankoverførsel eller overføre via MobilePay fra din mobile enhed. Når du laver overførslen via din netbank, så skriv ordrenummeret i besked feltet og evt. dit fornavn, hvis der er plads. Reg.nr. 7118 kontonr. 0001294886.
Når du betaler via MobilePay er mobilnummeret du skal overføre til 29 69 12 55 - Anne Moulvad. Det sker ikke automatisk, så du skal selv indtaste nummeret. 
Det offentlige kan få tilsendt en elektronisk regning ved at oplyse  EAN nr. samt en kontaktperson i beskedfeltet. Gebyr for denne ydelse er kr. 10

Levering

Forlaget Trunte Lunte tilstræber at levere forsendelsen så hurtigt som muligt, og normalt vil pakken være fremme indenfor 5 arbejdsdage, efter at ordren er registreret betalt. Pakken bliver belagt med forsendelse på 49,00 kr. og den sendes alt efter størrelse med Postnord, GLS eller dao365, og pakken afhentes i butik tilknyttet deres service.
Ønskes forsendelsen leveret til døren, kan det bestilles for kr. 80
Ovenstående gælder for udsendelse af pakker i Danmark. Ønskes varer fra Trunte Lunte sendt til udlandet, så tag kontakt til forlaget Trunte Lunte via e-mail for at få yderligere oplysninger. Køber betaler udover porto gebyr for pengeoverførslen.
E-bøger sendes som en PDF filer via e-mail adresse.
Varerne kan hentes på forlagets adresse, Krøjgårdvej 4, 7400 Herning døgnet rundt. Det købte står i garagen til højre i gården lige inden for porten.

Reklamationsret

Hvis du ønsker at returnere bøger som er behæftede med fejl, så betaler Forlaget Trunte Lunte returportoen. Det kræver, at du henvender dig til forlaget på telefon eller e-mail og forklarer problemet.

Fortrydelsesret

Truntelunte.dk giver 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager bøgerne. Du har pligt til at returnere bøgerne i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog dem. Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med at returnere varen. Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når forlaget har modtaget varerne retur og kontrolleret, at de lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil forlaget kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Forhandler information

Trunte Lunte bøgerne sælges gennem landets boghandlere og andre e-shops. De kan bestille bøgerne hjem via Dafolo. Som forhandler er det også muligt at bestille direkte via Forlaget Trunte Lunte.