Foredrag

Det er muligt at booke et foredrag med forfatter, journalist og instruktør Anne Holst Moulvad. Hun har i over 30 år lavet et utal af tv-produktioner.
I 2009 kunne hun føje titlen instruktør til sit visitkort, da dokumentarfilmen "En stemme for livet" om Herning Kirkes Drengekor blev vist i 50 biografer. Dokumentarfilmen "Tangentspilleren" blev efterfølgeren og havde premiere februar 2013. Filmen blev den mest sete danske dokumentarfilm vist i biograferne i 2013.
Hendes tredje film "Farvekraft ad helvede til" om maleren Jens Søndergaard havde premiere i biograferne 4. marts 2018, og blev vist i 40 biografer i Danmark. I øjeblikket (2022-2025) arbejder hun løbende på sin fjerde store dokumentarfilm, hvor emnet er opera med hovedpersonen Anders Kampmann.

Mulige foredrag:

a. Filmen "En stemme for livet" (97 min.) eller "Tangentspilleren" (83 min.) eller "Farvekraft ad helvede til" (89 min.) vises med indledning om det omfattende arbejde før filmene blev en realitet. Efter filmen foredrag om det at gennemføre en ide og reaktionerne fra omverdenen samt spørgetid.

b. Med udgangspunkt i sit eget liv fortæller Anne Moulvad om det at få ideer og gennemføre dem. Hun har 12 børnebøger bag sig, en foto/portrætbog om Bitten Damgaard,  tre biografdokumentarfilm og mange tv-produktioner og har været igangsætter for mange projekter gennem sit liv. Foredragene kan tilpasses i længde og kombineres.

c. Foredrag om bogen "Et liv med børn, skjorter, bøffer og kunst" sammen med Bitten Damgaard. Et interview foredrag, hvor Bitten Damgaard fortæller om udvalgte fotos fra bogen. Varighed ca. 60. min.
Kan udvides med en lille fortælling om Trunte Lunte bøgerne og mulighed for at købe bøger m.m.

Ring eller skriv og forhør nærmere om muligheder og pris.

Email: moulvad@gmail.com
Tlf. +45 29691255

"En stemme for livet" (97 min.) fra 2009

EN DOKUMENTARFILM OM EN MAND OG HANS PROJEKT

En film om ledelse, social arv, fantastiske stemmer og vilje af stål. På den jyske hede har dirigent Mads Bille skabt et af Danmarks bedste kor af international klasse med drenge fra alle sociale kår., Herning Kirkes Drengekor. Et projekt der normalt kræver en millionby som grundlag, men en ildsjæl kan også gøre det.

 "Tangentspilleren" (83 min.) fra 2013

EN DOKUMENTARFILM OM ET MUSIKGENI DER BRØD DEN SOCIALE ARV

En film om at være anderledes, ensom og mobbet, men musikken viste vejen frem.
Oplev fantastisk musik med tangentspilleren Kristian Marius Andersen. På trods af en bagage med Aspergers syndrom, en opvækst i et nordengelsk arbejdermiljø, præget af mobning og en familie uden særlige musikalske evner, er det lykkedes for ham at blive en af landets bedste til at improvisere på klaver og orgel.

"Farvekraft ad helvede til" (89.min) fra 2018

EN DOKUMENTARFILM OM MALEREN JENS SØNDERGAARD 

Et portræt, fyldt med farvekraft, af en af Danmarks største ekspressionistiske malere. Dokumentarfilmen giver et indblik i en følsom kunstner, på samme tid selvhævdende og sart, ensom og udadvendt. Hans barnlige sjæl levede side om side med en voldsom kunstnerisk udtrykskraft. Han var en stor del af sit liv sin kone utro, og drak også for meget i perioder. Hans malerier afspejler det hele. Farverne nærmest vælter ud af lærrederne. Selv kaldte han det "Farvekraft ad helvede til"