Udtalelser

"At en debutant udgiver gode bøger på eget forlag, det er sjældent at se, men her er det altså lykkedes i første hug."

Lektørudtalelse


"Her i huset er bøgerne blevet nogle af min datters yndlingsbøger, da de er skrevet i et forståeligt sprog med flotte billeder. Der er ti bøger i den lille, dejlige serie, og den eneste "kritik" er, at min datter nu mener, at vi skal læse alle hver gang."

Maria Bruun, anmelder Horsens Folkeblad


"Vores datter på 3 år er vild med Trunte Lunte børnebøger- hun kan dem ordret udenad!!! Ve - den der læser forkert! Hun "læser" dem for sin lillesøster, storebror og hvem der nu ellers kommer på besøg - Trunte Lunte børnebøger er bare det bedste, synes hun! Mor og far er ganske enige. De største roser herfra!!"" Min datter er 10½ år og handicappet (udviklingshæmmet), og er vild med bøgerne. Tidligere havde hun kun bøger med Bamse og Kylling og Anne og Lotte og den genre, og vi har længe savnet nogle andre bøger til hende. Så faldt jeg over disse bøger, og de er helt fantastiske. Hun elsker bamsen og dens drillerier - især pruttegaven og sutten. Hun får læst bøgerne hver dag - og helst mange gange. Bøgerne er sjove, tilgængelige, overskuelige og med gode farver."


"De er et hit. Min datter er to og et halvt og har været lidt sen med sproget. Hun elsker dem, vi øver os i farver og ord og spørsmål. Den lille grønne bamses snyde gave , hvor hun både formår at sige en prut og IHHH altså, og drillepind. Vores datter sover faktisk med dem i hånden. Nu har jeg bestilt et fuldt sæt. Så vil jeg gi´ vuggestuen de tre vi har."


"To hyggelige og velfortalte hverdagshistorier om emner, som målgruppen vil kunne genkende og identificere sig med."

Lektørudtalelsen for bog nr. 8 & 9"Tak for nogle skønne fortællinger. Bruger rigtig meget historien i jeres app, "Trunte Lunte i Tivoli", særligt for børn, der kan være svære at fastholde og børn med meget lidt sprog. Fantastisk illustration og et vildt godt redskab til dialogisk læsning. Børnene i min børnehave elsker Trunte Lunte og bamse. Jeg er fan!""Jeg er 60 år og har børnebørn på hhv. nu 3 år og snart 6 år. Og de elsker Truntelunte bøgerne, der er fantastiske pædagogiske og børnevenlige i format og opbygning. Emma på 6 år fik dem lige da I udgav dem og har læst dem siden.De er geniale til at forberede børn på situationer, som sygehus og tandlæge og så videre og jeg bruger dem også som gaver udenfor familien til venners børnebørn."

"I øvrigt kan jeg fortælle, at dine bøger kan føre mange ting med sig. I fredags måtte vi en tur på kirkegården og lægge blomster hos Merles oldeforældre. Efter at have læst bogen med lillebrors barnedåb var der ret meget nysgerrighed i fht. det med døden, kirkegård, gravsten, etc. Herligt, når bøger kan føre til sådanne snakke og efterfølgende "udflugt" med 3-årige.""Jeg har en datter på 4 år som har alle bøgerne, det er nok de bedste børnebøger jeg længe har set, hun kigger meget i dem, og kan selv digte historier ud fra billederne. Hun får tit læst en af bøgerne som godnat historie, så jeg må sige at jeg glæder mig meget til at der kommer flere Trunte Lunte bøger."